Parament Professional Josper

Escollir parament Josper és escollir la qualitat de productes únics.

Com a resultat de la fusió del treball artesà i les més avançades tecnologies de fabricació, neix el parament JOSPER, format per cassoles i safates Gastronorm d’alumini foses a mà. L’alta conductivitat tèrmica del material garanteix una distribució ràpida i uniforme de la calor, essencial per a una cocció perfecta.

El fons de les peces ve rectificat amb diamant, assegurant així mateix la màxima conducció de la calor. Una forma saludable, ràpida i econòmica de cuinar. Revestides amb tefló de la més alta qualitat, garanteixen una durabilitat alta i un resultat òptim. LES SEVES ALTES PRESTACIONS LI DONEN UNA NOVA DIMENSIÓ AL FORN BRASA JOSPER, JA QUE NO NOMÉS ES FA SERVIR COM A BARBACOA TANCADA, SINÓ QUE ES PODEN CUINAR MULTITUD D’ALIMENTS A LES CASSOLES I SAFATES GASTRONORM, CONFERINT AL PRODUCTE L’AROMA DEL VALOR NOBLE DE LA LLENYA.

CASSOLES

CASSOLA 16 CM Ø Ideal per a ous, mariscs, gambes en petites racions. CASSOLA 20, 24, 28 CM Ø Racions de peix, arrossos, guarnicions, verdures, etc. Mida perfecte per servir directament a la taula fent servir el plat de basalt com a suport. La cassola de 28 és ideal per compartir al centre de la taula. Cada cassola es pot complementar amb la tapa de vidre Pirex amb nansa de baquelita. Perfecte per servir a la taula, mantenint la temperatura dels productes a la cassola per més temps. Les tapes de 24 i 28 cm estan disponibles també en alumini.

Plat Basalt

Base de fusta d’Iroko i plat de pissarra. Ideal com a base per servir les cassoles Josper, o bé per servir al plat carns, peixos o vegetals fets a la brasa.

Safates Gastronorm

Safata 1/6 [GN 1/6 x 2 cm d’altura] Perfecte per regenerar productes al buit i porcions petites. Safata 1/3 [GN 1/3 x 2 cm d’altura] Perfecte per regenerar productes al buit, peixos o mariscs. Safata 1/2 [GN 1/2 x 6 cm d’altura] Per a patates rostides, carxofes, cebes escalfades o marca d’arròs. Safata 1/1 [GN 1/1 x 2 cm d’altura] Ideal per a verdures, peixos o aperitius. Safata 1/1 [GN 1/1 x 6 cm d’altura] Per a patates rostides, carxofes, cebes escalfades o marca d’arròs.

Pinces amb silicona per a safates

Pinça amb puntes de silicona per a la subjecció de cassoles i safates.

Cistella Doble

Dissenyada per a petits aliments com carxofes, gambes, faves o cors d’ànec, i perquè es pugui fer voltar amb les Pinces Josper.

Besuguera

Per a peixos sencers, fàcil manipulació.

Pinces Josper

Fetes una a una, a mà, és l’eina bàsica per lliscar les graelles dins el forn Josper a la vegada que ens permet manipular els aliments sobre elles amb total precisió i seguretat, i fer voltar la cistella doble.

Raspall combinat

Ample dissenyat per a una neteja perfecta de les graelles. Amb nansa per evitar cremades.

Raspall de pues

Raspall de pues per a la neteja de les graelles.

Rostidor carn suport estàndard

Les seves broquetes lluïran més que mai en el suport vertical.

Rostidor carn suport especial

Les seves broquetes lluïran més que mai en el suport vertical. Disseny Especial.