Xarxa de distribuïdors oficials JOSPER

Disposem d’una xarxa de distribuïdors autorizats i xefs consultors per tot el món

JOSPER fabrica des de fa més de 45 anys la base del mateix producte, combinant la tradició i els coneixements dels artesans locals amb les més innovadores tecnologies de disseny i producció, per tal d’aconseguir un producte únic al mercat.

Actualment estem presents en més de 90 països als 5 continents i disposem d’una xarxa de distribuïdors autoritzats que garantitzen la qualitat del nostre producte per tot el món.

Per poder conèixer el distribuïdor autoritzat JOSPER a la teva zona, si ua plau omple el formulari següent i en breu respondrem la teva consulta: Consulta el teu distribuïdor oficial

QUALITAT JOSPER ®

Per a la fabricació d’un JOSPER fem servir els millors aliatges d’acer d’alta tecnologia formulats per i per a Josper. Això ens permet garantir que el nostre producte pugui treballar contínuament a una mitjana d’entre 300º i 350º.

Tota la nostra qualitat queda reflectida amb els nostres segells d’homologació (CE, ETL, GOST, TR…) i amb el compliment de les més estrictes normes de seguretat, higiene i mediambientals a nivell mundial.