LA NOSTRA FILOSOFIA,
EL NOSTRE LEITMOTIV:

Passion for Grilling ®

Aportant el valor afegit que desprèn la Llenya (carbó) a la matèria prima, aconseguirem aquells sabors d’antany, a més d’una textura i suculència perfectes.

Combinant la funció graella + forn, treballem amb altes temperatures, segellant el producte, fumant i fent brasa a la vegada. Resultats únics, convertint així al Forn Brasa JOSPER en una màquina única també.

Hem creat tres grans apartats on es recullen totes les opcions d’ús del nostre Forn.
Hi trobaràs esquemes de treball, receptes i molta informació interessant.

MÈTODE TRADICIONAL

Forma de treball ideal per a tot tipus de restaurant de carta i menú, treballant la matèria prima amb una mínima manipulació i accentuant el seu valor amb una tècnica ancestral.
Es tracta de cuinar al moment tot tipus d’aliments, de forma directa a la graella o fent servir el nostre parament, com per exemple per a mariscs, ous, arrossos, etc.


PRODUCTE >> JOSPER >> PRESENTACIÓ

Veure vídeo: “Chuletón” a la brasa
Veure vídeo: Espàrrecs a la graella
Veure vídeo: Orada salvatge al Josper


PRODUCTE >> PARAMENT >> JOSPER >> PRESENTACIÓ

Veure vídeo: Musclos al Josper
Veure vídeo: Boletus Edulis (Remenat)
Veure vídeo: Lluç amb succedani d’angules

BUIT

Combinant aquesta tècnica de cocció amb el Forn Brasa JOSPER obtindrem resultats sorprenents a tot tipus de productes.
Aquesta combinació de tècniques de cocció ens permet assolir dos grans grups de restauració: càterings / esdeveniments i alta cuina.

CÀTERING / ESDEVENIMENTS

Tradició en grans volums / esdeveniments i cuines de producció. Us proposem diversos exemples amb esquemes de possibles aplicacions:


JOSPER >> REFREDAR >> ENVASAR / CUINAR (BANY MARIA) >> REFREDAR >> REGENERAR

TIP: En el moment de marcar els aliments al Josper, podem fer servir sarment o algun altre tipus d’estelles. Això ens donarà un aroma encara més especial.


ENVASAR / CUINAR (BANY MARIA) >> REFREDAR >> JOSPER

Alta Cuina

Combinant el sabor tradicional de la brasa amb les tècniques més actuals en el món de la restauració podem obtenir creacions úniques. Equilibri perfecte entre tradició i tecnologia.


JOSPER >> REFREDAR >> ENVASAR / CUINAR (BANY MARIA) >> REFREDAR >> REGENERAR

TIP: En el moment de marcar els aliments al Josper, podem fer servir sarment o algun altre tipus d’estelles. Això ens donarà un aroma encara més especial.


ENVASAR / CUINAR (BANY MARIA) >> REFREDAR >> JOSPER

Veure vídeo: Recepta Porros, St. Betty – Shane Osborn (minut 2:50)

Guarnicions

Per últim, un apartat molt interessant. Portar a terme un treball de mise en place al Forn JOSPER que ens permeti obtenir l’essència de la brasa en diferents productes perquè, a l’hora del servei, puguem destinar el JOSPER als productes fets seguint el mètode tradicional.


PRODUCTE >> PARAMENT >> JOSPER >> REFREDAR >> REGENERAR >> PRESENTACIÓ

Veure vídeo: Verdures al Josper
Veure vídeo: Escalivada
Veure vídeo: Nachos al Josper