Forn Brasa Josper

Passion for Grilling ®

QUÈ ÉS JOSPER?

Josper és una elegant combinació entre una graella i un forn en una sola màquina. 
Destinada a un gremi molt exigent como és el sector HORECA. Apreciat de forma igual per Steak Houses, Braseries, Bars de tapes, Bistro-Cafès, Restaurants tradicionals, Alta cuina…

Veure vídeo: Descobreix què és un Forn Brasa Josper
  • Treballa 100% amb carbó vegetal.
  • Disseny únic de barbacoa tancada.
  • Diferents nivells de BRASEJAT.
  • Sistema de porta frontal, àgil i robusta, de fàcil maneig.
  • Control de temperatura per un sistema de tirs.

QUÈ S’OBTÉ AMB UN JOSPER I PER QUÈ ENS DIFERENCIEN?

  • ÒPTIMS RESULTATS SOBRE TOTS ELS ALIMENTS: la seva alta temperatura de treball ens permet brasejar i rostir, evitant així que el producte quedi cuit.
  • MAJOR QUALITAT DE BRASEJAT: aportant el sabor únic del valor noble de la llenya; textura i suculències úniques en tots els productes.
  • MAJOR RAPIDESA: 35% més que una graella oberta.
  • DOBLE FUNCIÓ FORN-GRAELLA: dues màquines en una.
  • MENOR CONSUM DE CARBÓ: sobre un 40% menys respecte a la graella oberta.
  • REDUÏR en gran mesura les flames evitant que els aliments es ressequin o es cremin.
  • MAJOR QUALITAT DE TREBALL: s’evita l’impacte de la calor constant en el cuiner.
  • MAJOR HIGIENE: la cendra queda acumulada en un dipòsit en un armari inferior tancat.
  • MAJOR ATENCIÓ PERSONALITZADA: disposem d’una xarxa de distribuïdors oficials i xefs consultors per tot el món per facilitar engegades, assessoraments i serveis postvenda.

LA QUALITAT ES DEMOSTRA AMB EL TEMPS

Fusionant artesania i tecnologia en el procés de fabricació aconseguim aquests nivells de qualitat en l’art de fer brasa.

Utilitzem els millors aliatges d’acer d’alta tecnologia formulades per i per a Josper. Això ens permet garantir que el nostre producte pugui treballar contínuament a una mitjana d’entre 300º i 350º.

Disseny, robustesa, tecnologia, enginyeria i tradició converteixen a Josper en una màquina única en el mercat.

Tota la nostra qualitat queda reflectida amb els nostres segells d’homologació (CE, UL, GOST, TR…) i amb el compliment de les més estrictes normes de seguretat, higiene i mediambientals a nivell mundial.

DIGUE’M COM FABRIQUES I ET DIRÉ QUI ETS…

La nostra filosofia com a empresa sempre ha estat relacionada amb dos termes a priori contraposats, que són: TRADICIÓ i MODERNITAT. El nostre eslògan així ho reflecteix: “La brasa d’ahir amb la rapidesa d’avui®” no és només plasmar en una frase un dels principals actius dels nostres forns, sinó que reflecteix el nostre sentir como a empresa i com a persones.

I això es transmet als nostres fabricats: portem més de 45 anys desenvolupant i innovant la base del mateix producte, combinant la tradició i els coneixements d’artesans locals amb les més innovadores tecnologies de disseny i producció, per aconseguir així un producte únic al mercat.

Utilitzem aliatges d’acers d’alta tecnologia i components locals de la màxima qualitat, aconseguint un producte robust i fiable, adaptat per a un sector molt exigent com és el de la restauració i l’hostaleria professional.

Així mateix, tots els nostres fabricats i els nostres subministradors són nacionals, i dins d’una òrbita geogràfica que ens permet portar a terme metòdicament els més estrictes i constants controls de qualitat, per estar a l’alçada dels diferents mercats als 5 continents on estem presents, així com per acomplir amb les més estrictes normes de seguretat.