Roberta Sudbrack

Restaurant: Roberta Sudbrack
Ciutat: Rio de Janeiro
Roberta Sudbrack and Josper

Martín Berasategui: Eme Be Garrote – San Sebastián

Restaurant: Eme Be Garrote
Propietaris: Martín Berasategui (7 estrelles Michelin)
Ciutat: Sant Sebastià – Espanya
Model de Forn: HJX50LACXP y BC1-EM
Martín Berasategui, el cuiner amb més estrelles Michelin d’Espanya, ens parla en exclusiva de la seva experiència amb Josper.
Entrevista a Martín Berasategui

Les Chenus – Courchevel – França

Restaurant: Les Chenus – Grill Expérience
Propietaris: Yannik Pecchio, Marta Pecchio
Ciutat: Courchevel, Savoia, regió de Rhône-Alps – França
Model de Forn: 2 HJX50 LACXP
Inauguració del restaurant Les Chenus, ubicat a 2300m d’altitud a l’estació d’esquí de Courchevel, als Alps francesos.
Les Chenus, forns Josper a 2300m d’altitud

Josper al Basque Culinary Center – Sant Sebastià

Lloc: Facultat de Ciències Gastronòmiques, Basque Culinary Center
Ciutat: Sant Sebastià – Espanya
Model de Forn: HJX50 LACXP
Aquest vídeo és un resum de la masterclass impartida per Josper al Basque Culinary Center, sobre la “Innovació a la brasa”.
Masterclass de Josper al Basque Culinary Center

Albert Adrià: Tickets – Barcelona

Restaurant: Tickets
Xef: Albert Adrià
Ciutat: Barcelona – Espanya
Model de Forn: HJX38 PM
Entrevista a Albert Adrià, Tickets

Tony Botella: TBTC Escola de Cuina al Buit – Barcelona

Xef: Tony Botella
Ciutat: Barcelona – Espanya
Fusionant la Tècnica del Buit i Josper: dos móns oposats en temperatures amb resultats espectaculars.
Tony Botella: Josper i la Tècnica del Buit

Juan Pozuelo: Vaca Nostra – Madrid

Restaurant: Vaca Nostra
Xef: Juan Pozuelo
Ciutat: Madrid – Espanya
Model de Forn: HJX45 MBC
Receptes amb el Forn Josper:
Tarte Tatin de Boletus a la brasa Entrevista a Juan Pozuelo, Vaca Nostra

Estalislao Carenzo: Sudestada – Madrid

Restaurant: Sudestada
Xef: Estanislao Carenzo
Ciutat: Madrid – Espanya
Model de Forn: HJX25 M
Receptes amb el Forn Josper:
Sopa de tendons de vaca Entrevista a Estanislao Carenzo, Sudestada

Francesco Mazzei: L’Anima – Londres

Restaurant: L’Anima
Xef: Francesco Mazzei
Ciutat: Londres – Regne Unit
Model de Forn: HJX45 BC
Receptes amb el Forn Josper:
Pasta fresca (Malloreddus) amb cloïsses Vieires a la brasa amb nduja i salsa verda Pollastre calabrese Entrevista a Francesco Mazzei, L’Anima

Gilles Goujon: Auberge du Vieux Puits – Fontjoncouse

Restaurant: Auberge du Vieux Puits
Xef: Gilles Goujon (3 estrelles Michelin)
Ciutat: Fontjoncouse – França
Model de Forn: HJX25 LBC
Receptes amb el Forn Josper:
Boletus Edulis “Chuletón” de toro Cues de rap Costelles de porc Rodó de carn farcit Entrevista a Gilles Goujon, Auberge du Vieux Puits

Alfonso Aranda: Ikibana – Barcelona

Restaurant: Ikibana
Xef: Alfonso Aranda
Ciutat: Barcelona – Espanya
Model de Forn: HJX38 PM
Receptes amb el Forn Josper: Bacallà negre a la brasa amb gambes.
Entrevista a Alfonso Aranda, Ikibana

Shane Osborn: St. Betty – Hong Kong

Restaurant: St. Betty
Xef: Shane Osborn
Ciutat: Hong Kong
Model de Forn: HJX50 LBC
Receptes amb el Forn Josper: (minut 2:50)
Bacallà negre a baixa temperatura
amb porros a la brasa
Entrevista a Shane Osborn, St. Betty

Joan Valls: Les Tres Alzines – La Roca del Vallès

Restaurant: Les Tres Alzines
Xef: Joan Valls
Ciutat: La Roca del Vallès – Barcelona
Model de Forn: HJX50 LBC
Aquest vídeo és ideal per il·lustrar el funcionament del Forn Brasa Josper en banquets i esdeveniments amb un número elevat de comensals.
Càtering a Les Tres Alzines

Philippe Baranes: Braisenville – París

Restaurant: Braisenville
Xef: Philippe Baranes
Ciutat: París – França
Model de Forn: HJX50 L
Receptes amb el Forn Josper:
Foie Gras a la brasa amb fruits vermells Entrevista a Philippe Baranes, Braisenville

Urban Grill – Barcelona

Restaurant: Urban Grill
Director: Robert Martín
Ciutat: Barcelona – Espanya
Model de Forn: 2 HJX50 LBC amb planxa superior
Receptes amb el Forn Josper:
Nachos al Josper Entrevista a Robert Martín, Urban Grill

Choice Food Thailand, Ltd – Bangkok

Director: Bob Coombes
Ciutat: Bangkok
Entrevista a Bob Coombes, Choice Food Thailand

Pura Brasa Arenas – Barcelona

Restaurant: Pura Brasa
Chef Ejecutivo: Pablo Sagredo
Ciutat: Barcelona – Espanya
Model de Forn: 2 HJX50 LBC
Receptes amb el Forn Josper:
Carpaccio al Josper Entrevista a Pablo Sagredo, Pura Brasa

Mas Pi – Barcelona

Restaurant: Mas Pi
Ciutat: Pineda de Mar – Barcelona
Model de Forn: 3 Josper HJX50 L
Receptes amb el Forn Josper: Pollastre a la brasa i costelles de porc.
Restaurant Mas Pi, Barcelona

Yolanda Bustos: La Calèndula – Girona

Restaurant: La Calèndula
Xef: Yolanda Bustos
Ciutat: Girona – Espanya
Model de Forn: HJX25 MBC
Receptes amb el Forn Josper: Foie Gras a la brasa amb figues.
Restaurant La Calèndula, Girona